KLANTENSERVICE

 

Klantenservice,Bestellen & Retourneren,Garantie.

Naast de webwinkel hebben wij ook een boutique! 

In onze boutique verkopen wij een zeer uitgebreidde collectie met een aantal merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn!

Wil je een uitgebreid stijl advies?Dan ben je van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze Boutique maar u kunt natuurlijk ook

een afspraak maken voor prive shopping.

Het adres is:Dion vintage

                 Oppert 15 A

                 3011HS Rotterdam

 

Bestellen & Verzenden

Voor bestellingen binnen Nederland en naar Belgie en Duitsland rekenen wij vanaf 49 euro geen verzendkosten! Daarbuiten bedragen de verzendkosten 6,95 euro

Nadat je bestelling is geplaatst en betaald dragen wij je pakketje dezelfde dag, anders uiterlijk de dag erna over aan Post.nl. Door Post.nl wordt je pakketje dan de volgende dag aangeboden.

Levering

Alle artikelen op de website zijn direct leverbaar.
Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld de status van je bestelling dan kun je ons tijdens openingstijden van de winkel altijd telefonisch bereiken op 06-17274865 of per mail:info@dionvintage.nl

 

Ruilen & Retourneren

Voor al je aankopen in onze webshop geldt: niet tevreden? Geld terug!

Er gelden wel een paar regels:

 

  • Artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst door de koper worden teruggezonden. 
  • Artikel moet in oorspronkelijke staat geretourneerd worden, dus niet gedragen!
  • Wij storten het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekening.
  • Als je iets wilt ruilen neem dan vooraf even contact met ons op per e-mail: info@dionvintage.nl
  • Wij rekenen geen verzendkosten voor ruilingen; bij ruilen voor een ander artikel zijn de verzendkosten van Dion vintage naar de klant eenmalig per bestelling voor onze rekening. Dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor buitenlandse leveringen zijn wij genoodzaakt wel verzendkosten te rekenen.

  • De verzendkosten buiten Nederland bedragen €6,95
  • De kosten (en risico’s) van je retourzending naar Dion vintage zijn zowel binnen als buiten Nederland voor eigen rekening. 

  • In overleg kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen storten wij dan geen geld meer terug, maar krijg je een tegoedbon.